Binnen en Buitenschilderwerk

Heeft u een vakkundige schilder nodig? Bel vrijblijvend voor een offerte!

Lees hieronder over onze mogelijkheden:

Als vakkundig schildersbedrijf zijn wij uitstekend in staat om het onderhoudsschilderwerk van uw pand te verzorgen. Op iedere schaal. Van een enkele woning tot grotere complexen voor Woningbouwcorporaties of Verenigingen van Eigenaren.

Onderhoud is het meest effectief als het planmatig wordt uitgevoerd. Door het opstellen van een goed plan voor het onderhoud kan op het juiste moment het noodzakelijke onderhoud worden uitgevoerd. Het spreiden van onderhoud en het uitvoeren van de juiste bewerkingen zal leiden tot kostenbeheersing en kostenreductie van het onderhoud. Wij stellen graag een meerjaren-onderhoudsplan op voor uw object.

Het belang van buitenschilderwerk:
Gemiddeld één keer per 5 jaar is uw houtwerk toe aan een schilderbeurt. De belangrijkste functie van buitenschilderwerk is bescherming van onderdelen, zoals houten kozijnen, ramen en deuren tegen weersomstandigheden. Goed schilderwerk voorkomt dat houtwerk gaat rotten en de kozijnen gaan langer mee.

Functie binnenschilderwerk:
Een mooi resultaat is waarschijnlijk het eerste waar u aan denkt bij binnenschilderwerk, maar binnenschilderwerk zorgt niet alleen voor een persoonlijke sfeer in huis maar beschermt ook tegen vocht en slijtage. Bij binnenschilderwerk moet u niet alleen denken aan het schilderen van het houtwerk maar ook aan wand en plafond afwerking. Wij plakken van ‘gewoon’ tot exclusief behang, fotobehang en alle soorten glasweefsel (vliesbehang)

Voor wie schilderen wij?
* Particulieren klanten
* Zakelijke klanten
* Verenigingen van Eigenaren
* Beheerders van Verenigingen van Eigenaren
* Woningbouwcorporaties
* Diverse zorginstellingen