Glas

VERDUURZAAM UW VASTGOED

Wij leveren en plaatsen alle soorten glas,
van enkel- & hoogrendementsglas tot Vacuümglas.

HR+(+) ISOLATIEGLAS

Wat de reden ook is, bij de aanschaf van uw nieuwe glas is het belangrijk dat u de verschillende mogelijkheden goed op een rij zet.
In dat proces begeleiden wij u graag! Wij leveren en plaatsen alle soorten glas, indien noodzakelijk of desgewenst voorzien van 1 of 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas, gehard /inbraakwerend-, zonwerend-, geluidswerend- of brandvertragendglas.

Daarnaast bieden wij u ook (isolatie)glas met een decoratieve opties zoals facet geslepen glas, figuur- en structuurglas en spiegelglas.
Ook kunt u bij ons terecht voor het (opnieuw)verdubbelen van glas in lood of glas in koper en het herstel hiervan!

Wist u dat wanneer wij uw isolatieglas plaatsen, u tot 10 jaar garantie krijgt op het glas. Ook is er de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor diverse soorten isolatieglas. Per 1 januari 2022 zijn in de ISDE niet alleen de subsidiebedragen voor isolatieglas voor woningeigenaren verhoogd. Meer informatie hierover vindt u op de website van de RVO of neem hierover contact met ons op via ons contactformulier.

VACUÜMGLAS

Met BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld (U=0,40), komen ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ een grote stap dichterbij!
BENGglas, gehard vacuümglas, is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van (glas)isolatie. Ten opzichte van HR (U=2,8), HR++ (U=1,1) of triple glas (U=0,8), kent BENGglas diverse voordelen. Zo heeft het de beste isolatiewaarde (U=0,40) van alle typen, is het extreem dun (vanaf 6,3 mm) en biedt het optimaal wooncomfort door de hoge mate van geluidsdemping (dB = 36). Maar ook voor nieuwbouw is BENGglas een zeer interessant product. Zo biedt het de mogelijkheid om nieuwe woningen te ontwerpen naar de, sinds 1 januari 2022 verplichte, BENG normeringHet BENGglas portfolio bestaat uit vier typen vacuüm isolatieglas: BENGglas, BENGglas PRO, BENGglas + en BENGglas BASIC. Elk type heeft haar eigen specifieke technische eigenschappen en unieke uiterlijke kenmerken.

 

Meer informatie vindt u op www.bengglas.nl

Neem contact op via 0174-212722
of mail naar info@jvandenende.com