Glaszetten kunt u met een gerust hart aan J. van den Ende uit Monster overlaten

Neem contact op

Nieuw glas nodig in uw pand of woning? Schildersbedrijf J. van den Ende uit Monster is gespecialiseerd in glaszetten. We kunnen diverse soorten glas leveren en plaatsen,
met op isolatieglas 10 jaar garantie!

Is uw glas aan vervanging toe?

Er zijn verschillende redenen om glaswerk te laten vervangen. Op korte termijn heeft dit meestal te maken met een gebroken ruit, na een ongeluk of inbraak. Op langere termijn zijn verouderde ramen of een gebrek aan isolatie vaak een van de oorzaken. Wat uw reden ook is, bij aanschaf van nieuw glas is het belangrijk dat u de verschillende glassoorten op een rijtje zet en hieruit het meest geschikte product voor uw huis uitzoekt.

Glassoorten die wij kunnen leveren en plaatsen

U kunt als zakelijke, maar ook als particuliere klant bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van glas. Soorten glas die wij inzetten, zijn onder andere:

Door ons geplaatst glaswerk

Schildersbedrijf J. van den Ende heeft vele jaren ervaring met glaswerk. In onderstaande foto’s ziet u enkele voorbeelden van ons werk. 

Telefoon icoon

Neem contact op via 0174-21 27 22 of mail naar info@jvandenende.com voor een vakkundige glaszetter in Westland en omgeving

Contact opnemen