Glas zetten

Er zijn verschillende redenen om uw glas te laten vervangen

Wat uw reden ook is, bij aanschaf van nieuw glas is het belangrijk dat u de verschillende mogelijkheden goed op een rij zet. En in dit proces begeleiden wij u graag. Het plaatsen van beglazing behoort tot één van de kernwerkzaamheden binnen ons bedrijf. Onze expertise bevat een breed scala aan mogelijkheden en toepassingen. Deel uw glaswensen met ons en profiteer van ervaring en deskundigheid om zo de juiste keuze te maken voor uw project.

ISOLATIEGLAS

Goed om te weten is, dat Hoogrendements / HR++ isolatieglas afhankelijk van uw uitganspositie en keuze tot maar liefst 500% beter isoleert dan enkelglas.

Wij leveren en plaatsen alle soorten isolatieglas van standaard isolatieglas tot HR+++ isolatieglas, indien noodzakelijk of desgewenst voorzien van 1 of 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas, gehard /inbraakwerend-, zonwerend-, geluidswerend- of brandvertragendglas. Daarnaast bieden wij u ook (isolatie)glas met een decoratieve opties zoals facet geslepen glas, figuur- en structuurglas en spiegelglas.  Ook kunt u bij ons terecht voor het (opnieuw)verdubbelen van glas in lood of glas in koper en het herstel hiervan!

Wist u dat wanneer wij uw isolatieglas plaatsen, u tot 10 jaar garantie krijgt op het glas. Ook is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor diverse soorten isolatieglas. Per 1 januari 2022 zijn in de ISDE niet alleen de subsidiebedragen voor isolatieglas voor woningeigenaren verhoogd, ook het benodigde minimum aantal vierkante meters om in aanmerking te komen voor de subsidie, is verlaagd. 

Meer informatie hierover vindt u op de website van de RVO of neem hierover contact met ons op via ons contactformulier.

Vacuümglas

Met BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld (U=0,40), komen ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ een grote stap dichterbij!

BENGglas, gehard vacuümglas, is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van (glas)isolatie. Ten opzichte van HR (U=2,8), HR++ (U=1,1) of triple glas (U=0,8), kent BENGglas diverse voordelen. Zo heeft het de beste isolatiewaarde (U=0,40) van alle typen, is het extreem dun (vanaf 6,3 mm) en biedt het optimaal wooncomfort door de hoge mate van geluidsdemping (dB =  36).

Vacuümglas is uitermate geschikt voor de verduurzaming en/of renovatie van uw woning. In tegenstelling tot traditioneel isolatieglas, is vacuümglas extreem dun (vanaf 6,3 mm). Hierdoor kan BENGglas altijd in bestaande kozijnen worden geplaatst waardoor flink wordt bespaard op het vervangen van kozijnen.

Maar ook voor nieuwbouw is BENGglas een zeer interessant product. Zo biedt het de mogelijkheid om nieuwe woningen te ontwerpen naar de, sinds 1 januari 2022 verplichte, BENG normering.

Het BENGglas portfolio bestaat uit vier typen vacuüm isolatieglas: BENGglas, BENGglas PRO, BENGglas + en BENGglas BASIC. Elk type heeft haar eigen specifieke technische eigenschappen en unieke uiterlijke kenmerken.

Om de stap naar ‘bijna energieneutraal’ nog aantrekkelijker te maken, komt BENGglas in aanmerking voor subsidie. De meldcode die u bij uw subsidieaanvraag kunt indienen is KA18780.

Meer informatie vindt u op www.bengglas.nl

Neem contact op via 0174-212722 of mail naar info@jvandenende.com